Journey ♬


❤ Kawaii Giveaway by Mimie & Isha;
Wednesday, 5 December 2012 | 23:29 | 2 notification(s)

Saya join giveaway lagi. Hehe mmglah, sekarang kan musim cuti sekolah. Kali ni aku join giveaway kawaii pulak. Kalau nk join, tekan banner yg diupload ye. Hadiah dia? Perghh takyah ckp ah kan, kawaii gila. Comel sangat2 :D Nak tengok, tekan ni --> here 

Saya dah follow blog and twitter and also like fanpage mimie. Boleh check ye :) Nama fb saya Mithra Ts's and twitter saya @mithra113. Saya dah click Nuffnang awk and saya dah follow sponsor. Yg tuh pon boleh check jugak, hehe :) Tarikh tamat Giveaway ni belum ditentukan ye. Mimie kata dia nk target 300 org join baru tutup. So apa lagi, joinlah ramai ramai. Tak rugi okay ^^

Hadiah? Hmphh saya nk hadiah top referral pertama, kalau boleh lah. Sbb saya minat sgt buat handmade craft tapi saya takde barang2 dia. Kalau dpt hadiah ni boleh saya guna, hehe :3 Ehem saya nk manik utk membuat rantai, gelang or rantai. Lol saya just type apa yg saya minat, kalau tak dpt takpe :/

Tag : Fiqah , Priya , Aina , Munirah , Asa , Aria , Anis , Fatin , Izyan , Ziera , Eqin and Ayu  



Older Post Newer Post


Me; Them; Stuffs; Story;

Big thanks

Basecode by Syah | Zahari
Edit by:Your name
Designer:Izyan
Header:Syamim

[DON'T REMOVE THE CREDITS]