Journey ♬


❤ Friendship bracelet;
Tuesday, 4 December 2012 | 23:17 | 0 notification(s)

Hi semua! Sorry semalam tak sempat nk update post. Busy k busy! Plus stress lagi. Haihh :/ Ok back to the topic. Hari ni aku nk cerita pasal friendship bracelet. Korang tengok sikit gambar yg aku upload tu. Hah nampak? Mestilah nampak kan. Benda tu sbnarnya kena ikat kat tangan. Dah nama pon bracelet kan. Tapi kalau taknak, korang boleh jadikan sebagai keychain. Nak gantung kat handphone pon boleh :) Haha lawa kan. Aku taktahu lah benda ni boleh beli ke tak sebab tak pernah nampak org jual benda ni kat mana2 pon. Biasanya lah kan, org order kat internet. Ataupun buat sendiri. Rugi kalau tak belajar buat, hehe. Actually aku pon nk belajar buat jugak. Aku dah ada dah barang2 dia kat rumah. Buku tutorial pon dah ada. Cuma aku malas, haha. Tak silap aku, mak aku belikan set friendship bracelet ni kat popular masa hari jadi aku tahun ni. Punyalah lama terbiar. Hmphhh *sigh* .

Memandangkan skrg dah cuti sekolah + aku dah boring asyik ddk depan laptop tiap2 hari, so aku terfikir nk belajar buat friendship bracelet ni. Nampak susah tapi actually senang kalau korang jenis yg bersabar lah. Kalau nk buat bracelet mmg akan mengambil masa yg lama. Mungkin 2/3 hari ke. So pandai2 lah bersabar ye. Aku yg tak berapa pro ni pon entah berapa hari boleh siapkan benda ni. But first kena fikir dulu, jadi ke tak? Hahhaha :3 Harap harap jadi lah ye, i'll try my best! ;) 


Kalau korang nk buat jugak, makesure kena ada barang2 dia. Kalau takde tak boleh buat, lol. So cepat2 lah pergi beli ye, bagi yg minat nk buat friendship bracelet ni lah ok. Bye, good luck!

Older Post Newer Post


Me; Them; Stuffs; Story;

Big thanks

Basecode by Syah | Zahari
Edit by:Your name
Designer:Izyan
Header:Syamim

[DON'T REMOVE THE CREDITS]