Journey ♬


❤ Active blogging;
Monday, 3 December 2012 | 22:03 | 0 notification(s)

Lamanya tak update entry. Lol hahaha k hai everyone :) Thanks sbb bukak laptop/pc and then log in blogger account and then singgah kat blog saya yg tak berapa awesome ni. Blog aku simple je, tak mcm korang hehe. Last aku post entry pasal giveaway right? Haha tengok lah, malas gila en aku? Mungkin korang fikir mcm tu tapi sbnarnya aku takde idea nk buat entry ape. Bukak laptop je terus idea semua hilang. Idea nk tweet kat twitter pon dah hilang. *sigh* :( Hari ni entah tetiba dah ada idea. Lol baguslah kan xD Btw from now on, saya akan active dlm dunia blogging ni mulai hari ni iaitu, 4 December 2012 sampai bila bila. Its a promise. Haha hari aniversary ni :3 Kena ingat, sat nk tanda kat kalendar. And thanks to my followers and readers yg sudi dtg ke blog ni. Sbb korang lah followers and jumlah pageviews aku meningkat. Thankyou so much k! Jasamu akanku kenang, hehe ;) Wait for my next entry okay. Pasal giveaway ke pasal benda lain. Just wait and see. Alright bye..

Older Post Newer Post


Me; Them; Stuffs; Story;

Big thanks

Basecode by Syah | Zahari
Edit by:Your name
Designer:Izyan
Header:Syamim

[DON'T REMOVE THE CREDITS]