Journey ♬


❤ Haiii :);
Wednesday, 28 November 2012 | 02:31 | 0 notification(s)

Hi readers. Apa korang rasa dgn blog baru aku ni? Okay tak? Hmphh.....mcm lah ada org comment kat post aku kan. Yelah org baru. Kay nevermind :') Well sebelum ni aku ada blog lain. Haihh blog tu agak err... mcm mana nak ckp eh. Tak betul sikit lah. Ada bnyk problem. Sbb tu aku delete. So, aku buat lah blog baru. Act, blog ni dah lama aku buat. Maybe 4 bulan lepas. Aku tak ingat sgt lah, sorry. Puas aku edit and akhirnya tadaaaaaa! Dah siap :D . Tadi rasa mcm nak pening kepala edit blog ni sbb aku dah lupa codings dia semua. Dah berbulan bulan aku tak edit blog so mmg lah lupa en. Lepas beberapa minit, dah jadiii. Takyah susah2. Yayyyy ;) *bangga sat* . So lepas ni aku takkan delete blog aku mcm aku buat dulu2. Past is past right? Heeee. Btw, aku takde cbox for now lah. Nampak mcm ada tapi tu sbnarnya gambar je. Owner skin ni yg letak. Hahhaha ada masa nnti aku buat lah account cbox sbb lepas ni aku update post ni aku nak blogwalking + follow blog org lain. Kalau korang nak tinggalkan jejak korang kat blog ni, comment je kat mana2 post yg aku buat kay? Dipersilakan follow sekali ye. Amat dialu alukan ~ . Ada masa nnti aku follow korang balik. Hee okaybyeee

Older Post Newer Post


Me; Them; Stuffs; Story;

Big thanks

Basecode by Syah | Zahari
Edit by:Your name
Designer:Izyan
Header:Syamim

[DON'T REMOVE THE CREDITS]