Journey ♬


❤ Adil ke tak ?;
Wednesday, 28 November 2012 | 01:03 | 0 notification(s)

Hi korang. Aku langsung takda semangat hari ni. Aku edit blog mcm sampah je. Kelam kabut betol. Rasa mcm nak pecah kepala, nak je aku baling laptop ni. Rasa nak nangis pon ade *sobsob* . Apalah nasib aku wehh ? Hmphh kay esok je lah sambung edit blog. Dahlah malam tadi tak cukup tidur. Aku penat sgt tapi aku takboleh tidur. Ada jugak rasa ngantuk tapi takleh nak pejam mata. Apa masalah aku ni ?! *sigh* . Baring kat katil pukul 10/11 malam. Pejam mata pukul 1 pagi. K good -.-' . Parents aku asyik marah and jyeah... aku terpaksa tahan. Aku jugak yg selalu kena. WhatALife :'(
Ohya, sejak belakangan ni, aku perasan yg apa yg adik aku mintak kat parents aku, semua dia dapat. But me? Huh jangan harapppp. Kena tunggu 10 tahun 1000 tahun :'( Nak nangis ni tahu tak........ Aku mintak samsung galaxy y yg 300 ratus lebih tak boleh dpt. Adik aku mintak nintendo ds yg 500 ratus lebih tu boleh pulak kan? Is this fair enough? Aku sedih tahu tak. Sedih sgt sgt.... :'/ Takpa lah, god loves me. Dia nak menguji kot. Hmphh kay lah, byeee ~

I hope my parents read this :')

Newer Post


Me; Them; Stuffs; Story;

Big thanks

Basecode by Syah | Zahari
Edit by:Your name
Designer:Izyan
Header:Syamim

[DON'T REMOVE THE CREDITS]

|