Journey ♬


❤ Nabila Medan's Giveaway;
Friday, 7 December 2012 | 01:59 | 1 notification(s)

Hari ni aku join GA lagi, haha jgn marah. :3 Hari ni aku join GA kak Nabila pulak. Lawa kan banner dia? Klik banner yg omey tu kalau nk join sekali giveaway ni. Ok now jom tengok syarat penyertaannya :)

  • Blogger yg ddk di Malaysia sahaja.
  • Follow blog nabila.
  • Buat satu entry berkenaan giveaway ini beserta banner giveaway dan linkkan ke sini, tag 2 org rakan blogger, pastikan mereka tahu.
  • Follow dan like semua sponsor.
  • Tinggalkan link entri not your link blog di kotak komen.
  • Sebarang perubahan akan diberitahu kelak.
Saya dah like fanpage semua sponsor utk GA ni and also follow blog & twitter diorg. Buktinya : 


Tag : Nurin , Alia  :) 

Older Post


Me; Them; Stuffs; Story;

Big thanks

Basecode by Syah | Zahari
Edit by:Your name
Designer:Izyan
Header:Syamim

[DON'T REMOVE THE CREDITS]